sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Saunan lauteilla

Perinteinen Vene-koulutusviikonloppu on takana. Perinteisesti samalla on kuivatettu vaelluksen tuoretuotteet.

Reilun vuorokauden lämpökuurin jälkeen painohävikit näytti seuraavilta

Kaali 368g > 20g
Keittojuures 400g > 45g
Puutarhurin sekoitus 300g > 50g
Peruna-sipuli sekoitus 450g > 90 g
Tomaattisalsa sekoitus 400g > 35g
Raaka peruna kuorineen 1kg > kuutioitu puolikypsä 160g

Katkarapu 180g > 35g
Simpukka 120g > 35g
Tonnikala vedessä 300g > 85g

Riistakäristys 750g > 155g
Broilerin suikale 600g > 150g
Jauheliha (10%) 800 g > 250g
Kalkkunasuikale 800g > 200g
Kananpojan jauheliha 600g > 215g
Kebabsuikale 600g > 210g
Kinkkusuikale 300g > 85g
Naudan suikale 800g > 190g
Porsaan suikale 650g > 165g

Ensimmäistä kertaa kokeiltaan valmista tuoretta kebablastua. Kuivateltiin 36 tuntia ja ihan hyvältä tulos vaikutti. Lastuihin jäi rasvainen pinta mutta se ei haitanne talviolosuhteissa.

Tässä samassa harrastetaan teknologia kokeilua. Katsotaan miten Samsungin Galaxy selviää talvisesta haasteesta. Voi olla että senkin äly jäätyy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti